Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Konya'da Yangın Son Dakika : Konya'da Büyük Yangın - Son Dakika : Konyada yangın son dakika haberleri ve konyada yangın video ve resimleri.

Konya'da Yangın Son Dakika : Konya'da Büyük Yangın - Son Dakika : Konyada yangın son dakika haberleri ve konyada yangın video ve resimleri.. Zaman zaman alevlerin yükseldiği yangın sırasında itfaiye ekipleri, üst düzey tedbir aldı. Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır. Konya'da bir cemaate ait yurdun çatısında yangın çıktı. Gazi mahallesi gedikli sokak'taki 5 katlı apartmanın son katında i̇smail aslan'a ait dairenin mutfağında henüz. Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin.

Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre nişantaşı mahallesi yahya çavuş caadesi üzerinde bulunan bir apartmanın çatı katında. Konya yangın son dakika ile ilgili 1 haber listeleniyor. Konya'da apartman dairesi alev alev yandı. Konya'da bir sanayi sitesindeki mobilya dekorasyon fabrikasında yangın çıktı.

Konya'da cips fabrikası deposunda çıkan yangın hasara ...
Konya'da cips fabrikası deposunda çıkan yangın hasara ... from foto.sondakika.com
Konya son dakika haberleri : Yangın bölgesinde keçi otlatan besici ömer akın, gazetecilere. › konya son dakika haberleri. .müdürlüğünden de söndürme ekipleri, toma'lar ve orman genel müdürlüğünden gönderilen yangın söndürme helikopteri de katıldı. Bakan koca'dan son dakika açıklamalar! Konya'da 3 katlı binanın çatısında çıkan yangın söndürüldü. Gazi mahallesi gedikli sokak'taki 5 katlı apartmanın son katında i̇smail aslan'a ait dairenin mutfağında henüz. Yurdun bitişindeki imam hatip lisesine sıçrayan yangın 2 saat sonunda kontrol altına alınabildi.

Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti.

Konya 'nın merkez meram i̇lçesi dutlu caddesi üzerinde bulunan mesire alanın arkasındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Konya'da müstakil ev çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Son dakika konya yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. .haber #gündem #sondakika #konya #news #haberler #sıcakgelişme konya da yangın mobilya dekorasyon fabrikası yandı konya da yangın son dakika sıcak gelişme konya yangın konya paletler. Haberler yaşam haberleri son dakika. Tarihe göre okunma sayısına göre i̇lgili içeriğe göre. Konya son dakika haberleri : Yangın nedeniyle göğe yükselen dumanlar çok uzaktan görülebiliyor. Zaman zaman alevlerin yükseldiği yangın sırasında itfaiye ekipleri, üst düzey tedbir aldı. Konya'da 3 katlı binada çıkan yangında dumandan etkilenen 9 kişi, hastaneye kaldırıldı. Yangın bölgesinde keçi otlatan besici ömer akın, gazetecilere. Konyada yangın ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir.

Tarihe göre okunma sayısına göre i̇lgili içeriğe göre. Zaman zaman alevlerin yükseldiği yangın sırasında itfaiye ekipleri, üst düzey tedbir aldı. Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. Türkiye'nin güneyi alevlere esir oldu. Konya'da kullanılmayan evde yangın kısa süreli paniğe neden oldu.

Konya'da Yangın - Son Dakika
Konya'da Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Yangın, merkez karatay ilçesi aziziye mahallesi şehri ayin sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir. Henüz kaydedilmiş bir içerik bulunmuyor! Konyada yangın ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Yangın nedeniyle göğe yükselen dumanlar çok uzaktan görülebiliyor. 00:02 uefa avrupa ligi son 16 turu'nda gecenin sonuçları. Fabrikanın ön kısmında başlayan yangın kısa sürede diğer bölümlere de sıçradı. Konya'da bir sanayi sitesindeki mobilya dekorasyon fabrikasında çıkan ve bitişiğindeki 5 işyerine sıçrayan yangın, kontrol altına alındı. Konya'da yufka yapana kadınlar yangına sebep oldu.

Yangın kısmen de olsa kontrol altına alındı.

Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. En son konya yangın haberleri anında burada. Konya'da iki plastik atık toplama deposunda çıkan yangın söndürüldü. Konya'da bir cemaate ait yurdun çatısında yangın çıktı. Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır. Yangın kısmen de olsa kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle göğe yükselen dumanlar çok uzaktan görülebiliyor. 4 ölükonya'da bir evde çıkan yangında 4 çocuk hayatını kaybetti. Haberler yaşam haberleri son dakika. 27.10.2019 07:19 | son güncelleme: Konya'da yufka yapana kadınlar yangına sebep oldu. Konya'da bir sanayi sitesindeki mobilya dekorasyon fabrikasında çıkan ve bitişiğindeki 5 işyerine sıçrayan yangın, kontrol altına alındı. Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti.

Yangın, merkez karatay ilçesi aziziye mahallesi şehri ayin sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir. Konya'da kullanılmayan evde yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Haberler yaşam haberleri son dakika. Haberler gündem haberleri son dakika. Konyada yangın son dakika haberleri ve konyada yangın video ve resimleri.

Konya'da Büyük Yangın - Son Dakika
Konya'da Büyük Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Zaman zaman alevlerin yükseldiği yangın sırasında itfaiye ekipleri, üst düzey tedbir aldı. Haberler gündem haberleri son dakika. Son dakika haberine göre, konya'nın beyşehir ilçesinde çıkan orman yangınını söndürmek için çalışmalar sürüyor. Konya'da bir sanayi sitesindeki mobilya dekorasyon fabrikasında çıkan ve bitişiğindeki 5 işyerine sıçrayan yangın, kontrol altına alındı. En son konya yangın haberleri anında burada. 4 ölükonya'da bir evde çıkan yangında 4 çocuk hayatını kaybetti. Konya'da matbaacılar sitesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Aynı aileden 3 kız çocuğu hayatını kaybetti.

Tarihe göre okunma sayısına göre i̇lgili içeriğe göre.

Aynı aileden 3 kız çocuğu hayatını kaybetti. Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır. Zaman zaman alevlerin yükseldiği yangın sırasında itfaiye ekipleri, üst düzey tedbir aldı. Yangın bölgesinde keçi otlatan besici ömer akın, gazetecilere. Konya'da müstakil ev çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Konya'da yufka yapana kadınlar yangına sebep oldu. Son dakika haberine göre, konya'nın beyşehir ilçesinde çıkan orman yangınını söndürmek için çalışmalar sürüyor. En son konya yangın haberleri anında burada. Bakan koca'dan son dakika açıklamalar! Yangın kısmen de olsa kontrol altına alındı. Konya'da kuraklık may barajı'nda balık ölümlerine neden oldu. 00:02 uefa avrupa ligi son 16 turu'nda gecenin sonuçları. Konya'da bir cemaate ait yurdun çatısında yangın çıktı.

Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır konya'da son dakika. Gazi mahallesi gedikli sokak'taki 5 katlı apartmanın son katında i̇smail aslan'a ait dairenin mutfağında henüz.